Workshops

Steeds meer problemen of vragen vanuit onze netwerksamenleving vragen om een andere aanpak waarbij de innovatiekracht en creativiteit uit de samenleving optimaal wordt benut. Bij complexe vraagstukken werken traditionele aanpakken niet want het is geen lineair proces van A naar B.

Ik geef je vernieuwende inzichten en tools die werken. Over hoe je komt komen tot echte innovatieve en creatieve co-creatie en hoe dat leidt tot constructieve en verrassende bewegingen en oplossingen. Zo kan een designbenadering als motor dienen voor sociale innovatie. Laat je inspireren en verrassen!

Veranderingen in de samenleving is iets van alle dag. Belangrijk is dat je flexibel, innovatief en creatief anticipeert op veranderingen. Ik help je om meer creativiteit uit jezelf en uit groepen te halen. En hoe je samen problemen ombuigt (reframen) naar kansen en positieve uitdagingen waar mensen aan mee willen werken. 

Een workshop is altijd op maat. Het brengt je andere inzichten, tools, energie en inspiratie om zelf direct mee aan de slag te gaan!

Geen zin in een workshop? Ik kan ook gewoon met je sparren en meedenken.

Ik geef ook interactieve lezingen over sociale innovatie. 
Het is echt niet moeilijk maar vraagt wel om een juiste benadering en aanpak die past bij onze netwerksamenleving.