Kim van Uden - "Ik help vernieuwers met het creëren van sociale impact"

Als je ziet dat het anders moet
We leven in een participatie- en netwerksamenleving die continu verandert. Echte verandering gaat niet om papieren plannen of een visie van het management. De grote complexe vraagstukken van deze tijd vragen om een benadering waarbij je echt de kracht vanuit de mensen en vanuit de samenleving gebruikt om te komen tot duurzame verandering. Een aanpak die ruimte biedt aan echte co-creatie en innovatie. Impact creëren gaat om samen bouwen aan perspectief, nieuwe wegen ontdekken, anders durven kijken, over de eigen grenzen, doen en experimenteren wat werkt en wat niet. Zo krijgen veranderingen blijvend vorm en creëer je oplossingen die echt bijdragen aan een vraagstuk.

En dat is wat mij drijft en waar mijn kwaliteiten liggen: vernieuwen, ontwikkelen, co-creëren, aanjagen, verbinden, social design. Vraagstukken en problemen ombuigen in kansen, positieve energie en actie. Mensen enthousiasmeren en binden. Op alle niveaus.

Met mijn opdrachtgevers en het netwerk pak ik complexe vraagstukken beet op het vlak van wonen, leven, zorg en welzijn. En we geven vorm aan nieuwe coalities en samenwerkingen. Ik ben een echte netwerker en verbinder, dus ik schakel op alle niveaus. Ik houd van de dynamiek, complexiteit, omgaan met verschillende belangen en daar beweging en richting in aanbrengen. 
Ook mijn beide studies (Communicatie en Beleid- en Organisatie - Universiteit Tilburg-) komen perfect samen in mijn werk.

Nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen? Ik kom graag vrijblijvend langs. Bel, mail of app me. Linken kan op LinkedIn.    

Zelfstandig maar niet alleen
Ik werk in een netwerk met andere experts. Voor verandertrajecten werk ik bijvoorbeeld graag samen met Groep 5700 en met Udo Holtappels (Groep 5700) een meester in gedragsverandering en storytelling.

Kim van Uden - Daelmans