Kim van Uden - "Ik help vernieuwers met het creëren van sociale impact"

Als je ziet dat het anders moet
We leven in een participatie- en netwerksamenleving die continu verandert. Echte verandering gaat niet om papieren plannen of een visie van het management. De grote complexe vraagstukken van deze tijd vragen om een benadering waarbij je echt de kracht vanuit de mensen en vanuit de samenleving gebruikt om te komen tot duurzame verandering. Een aanpak die ruimte biedt aan echte co-creatie en innovatie. Impact creëren gaat om samen bouwen aan perspectief, nieuwe wegen ontdekken, anders durven kijken, over de eigen grenzen, doen en experimenteren wat werkt en wat niet. Zo krijgen veranderingen blijvend vorm en creëer je oplossingen die echt bijdragen aan een vraagstuk.

En dat is wat mij drijft en waar mijn kwaliteiten liggen: vernieuwen, ontwikkelen, co-creëren, aanjagen, verbinden, social design. Vraagstukken en problemen ombuigen in visie, kansen, positieve energie, samenwerking en beweging. Mensen enthousiasmeren en binden. Op alle niveaus.

Met mijn opdrachtgevers en het netwerk pak ik complexe vraagstukken beet op het vlak van zorg, welzijn, wonen, leven, cultuur, onderwijs, etc. Samen geven we vorm aan nieuwe coalities. Ik ben een echte netwerker, een creatieve denker en een verbinder, en daarbij schakel ik op alle niveaus. Ik houd van de dynamiek, complexiteit, omgaan met verschillende belangen en daar beweging en richting in aanbrengen. 
Ook mijn beide studies (Communicatie en Beleid- en Organisatiewetenschappen - Universiteit Tilburg-) komen perfect samen in mijn werk.

Zelfstandig maar niet alleen
Mijn kantoor is gevestigd op de Brainport Human Campus, een fijne plek waar tientallen organisaties werken aan innovatie van mens & werk. Hier zit ik samen met Groep5700. Met dit team werk ik regelmatig samen op het gebied van communicatie of projectondersteuning. In verandertrajecten trek ik graag samen op met Udo Holtappels, een expert in storytelling en gedragsverandering. 

Loop gerust eens binnen voor een kop koffie!

Nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen? Ik kom graag vrijblijvend langs. Bel, mail of app me. Linken kan op LinkedIn.    

Kim van Uden