Training Creativiteit & Innovatie

Innovatie is voor mij vernieuwing. En voor vernieuwende oplossingen heb je creativiteit nodig. Zonder nieuwe manieren van denken of kijken naar vraagstukken is het lastig om vernieuwende oplossingen te vinden. Iets op een andere manier doen waardoor het anders, slimmer, beter of leuker gaat.

Creativiteit is dė belangrijkste competentie is voor nu. En zéker voor de toekomst. We leven in een steeds complexer wordende samenleving waar veranderingen elkaar opvolgen. Dit vraagt om frisse blikken en probleemoplossend vermogen. Het mooie is: innovatie, en dus ook creativiteit, zit in iedereen! Alleen soms moet je die skills een boost geven.

Geef je creativiteit een boost!
Complexe vraagstukken van deze tijd vragen om een benadering waarbij je de creativiteit van mensen gebruikt om te komen tot innovatieve oplossingen. In deze training ervaar je hoe het creatieve proces verloopt en wat het oplevert. Hoe kun je je eigen creativiteit meer benutten en anderen inspireren om dat ook te doen? 

Open inschrijving 1 en 2 april
In 2020 organiseer ik een training creativiteit & innovatie op 1 en 2 april in de ochtend.
De eerste ochtend train je je creatieve skills aan de hand van diverse technieken. En je maakt kennis met de fasen van het creatieve proces. De tweede ochtend ga je aan de slag met een (eigen) vraagstuk en ervaar je hoe het creatieve proces werkt. Je leert omgaan met handige tools die het creatieve proces ondersteunen en vaste denkpatronen doorbreken om te komen tot innovatieve oplossingen. Van de vraagfase tot en met creatieve ideeën omzetten in actie.

Na de training ben je ook in staat om zelf creatieve sessies te begeleiden en anderen te stimuleren hun creativiteit te gebruiken. Je gaat met een volle rugzak innovatietools en frisse energie naar huis! 

Kosten: 450,- per deelnemer, inclusief naslagwerk dat je kunt meenemen. En 400,- voor de 'early birds' die zich aanmelden voor 15 februari. 
De training vindt plaats bij Groep 5700 (Kerkstraat 2, Aarle-Rixtel). Gratis parkeergelegenheid.  

Voor wie?
Creatief denken is een meerwaarde voor iedereen, zowel persoonlijk als professioneel. De training is voor iedereen die op zoek is naar inspiratie en tools om vraagstukken eens anders aan te pakken.

Op maat
Deze training is ook 'in company' in te zetten of als inspirerende sessie binnen een bestaand project of rondom een actueel thema waarbij je echt met een eigen vraagstuk aan de slag gaat. Of verbluf mensen tijdens een heidag of teamdag waarbij je in korte tijd leert om creativiteit te stimuleren en buiten de kaders te denken.

Meer weten? Laat het weten dat kletsen we samen verder.