Training Creativiteit & Innovatie

Innovatie is voor mij vernieuwing. En voor vernieuwende oplossingen heb je creativiteit nodig. Zonder nieuwe manieren van denken of kijken naar vraagstukken is het lastig om vernieuwende oplossingen te vinden. Iets op een andere manier doen waardoor het anders, slimmer, beter of leuker gaat.

IMG-4177.jpg

Creativiteit is dė belangrijkste competentie voor nu. En zéker voor de toekomst. We leven in een steeds complexer wordende samenleving waar veranderingen elkaar opvolgen. Vraagstukken van nu vragen om frisse blikken.

Vind jij jezelf creatief? Als ik aan mensen deze vraag stel, steekt bijna niemand zijn vinger op. Toch, iedereen is creatief! Alleen soms moet je jouw creatieve skills een boost geven. Onze onbevangenheid en creativiteit neemt af naarmate we volwassen worden waardoor we eerder blijven hangen in vaste denkpatronen. Herkenbaar?

image.png

Workshop: 'geef je creativiteit een boost!'
Geef je creatieve skills een boost zodat jij je creativiteit (en die van anderen) kan benutten èn ontwikkelen! En... het is super leuk om te doen.

Voor wie?
Creatief denken is een meerwaarde voor iedereen, zowel persoonlijk als professioneel. De training is voor iedereen die op zoek is naar inspiratie en tools om vraagstukken eens anders aan te pakken.

Wat gaan we doen?

  • We starten met een workout: train your brain. 
  • KENNIS MAKEN MET... De fasen van het creatieve proces. Van de vraagfase tot en met creatieve ideeën omzetten in actie.
  • AAN DE SLAG... Met een (eigen) vraagstuk doorlopen we het creatieve proces om te komen tot innovatieve oplossingen.
  • JE RUGZAK NOG WAT VULLEN. Je leert omgaan met handige creatieve tools om out-of-the-box te denken. 
    Na de training ben je ook in staat om brainstorms en innovatiesessies effectief te begeleiden en anderen te stimuleren hun creativiteit te gebruiken.

Je gaat met een volle rugzak en frisse energie naar huis! 
Interesse? Bel of mail me even.

Het is ook mogelijk een workshop of sessie op maat binnen jouw organisatie of team te organiseren.